CASA CAMMINGHA ITALIA

van 11 juli t/m 30 augustus

we gaan open over

WAAN JE IN ITALIAANSE SFEREN

Beleef de warme, zwoele zomeravonden in de kasteeltuin van Casa Cammingha in Bunnik. Geniet onbeperkt van pizza’s en Italiaanse lekkernijen, heerlijke wijnen en goed gezelschap!

De tuin van Kasteel Cammingha wordt deze zomer omgetoverd tot een ristorante Italiano in festivalsferen. Neem plaats en waan je de hele avond in Italië. Je start de avond met antipasti, waarna onze medewerkers langskomen met rijkelijk belegde pizza’s, gebakken in de twee grote steenovens naast het terras. Vanuit de koffietruck worden Italiaanse koffies voor jullie bereidt.

Dineren in de buitenlucht op een prachtige locatie, alleen van 11 juli t/m 30 augustus!

Contact

Casa Forta
Achterdijk 12
3981 HB Bunnik
Route

Menû € 24,50

Antipasti

Je start de avond met een heerlijke focaccia uit de houtoven met antipasti. Denk hierbij aan; heerlijke gedroogde hammetjes, olijven, mozzarella en verschillende dips.  

Op onze drankenkaart vind je Italiaanse bieren, heerlijke wijnen en zomerse cocktails! Ook vind je hier onze borrelkaart.

secondi

Wanneer jullie klaar zijn voor het hoofdgerecht komt onze bediening langs met de ambachtelijke pizza’s vers  gebakken in onze houtovens.

Je kan zoveel proeven en bestellen als je wilt, van pizza Margherita, Prosciutto e funghi tot Tonno en Tartufo. Er is voor ieder wat wils. Niet zo’n pizzafan? We hebben op verzoek ook heerlijke alternatieven en groene salades om te delen.

DOLCI

We eindigen de avond met heerlijke Italiaanse desserts, denk hierbij aan tiramisu of panna cotta. Bestel hierbij een heerlijke espresso, latte macchiato of cappuccino. Deze worden door onze barista gemaakt vanuit de koffietruck in de kasteeltuin.

Je hoeft dus deze zomer niet op vakantie want je waant je bij ons, als een god in …. Bunnik!

Tutte le informazioni

De pop-up Casa Cammingha is van 11 juli t/m 30 augustus op zaterdag en zondag geopend vanaf 16.30 uur. Neem plaats in de kasteeltuin en geniet een hele avond van onbeperkt tafelen voor een vaste prijs;

  • Volwassenen (vanaf 12 jaar) – €24,50
  • Kinderen (6 tot 12 jaar) – €12,50
  • Kinderen (jonger dan 6 jaar) – €6,25

Drankjes zijn niet inbegrepen. Het is ook mogelijk om alleen te borrelen met antipasti, hiervoor hebben we een borrelkaart opgesteld. Ben je jarig in de week dat je bij ons langskomt? Op vertoon van je ID eet je gratis! (let op: maximaal één jarige per 4 personen).

Casa Cammingha is te bereiken met de fiets en met de auto. Tevens is het ook mogelijk om bootjes aan te leggen bij de aanlegsteiger van het kasteel. Reserveren kan via onderstaande button. Vanwege het beperkt aantal plaatsen raden we je aan niet te lang te wachten met het maken van een reservering.

A PRESTO!

Direct reserveren

Stay safe

Casa Cammingha hanteert de volgende regels.

Mocht je vragen hebben omtrent deze regels, neem dan even contact met ons op via 030-7440056.

  • Reserveren is verplicht vanwege het beperkt aantal plekken in onze tuin
  • Bij onze entree is er de mogelijkheid om handen te desinfecteren
  • Onze medewerkers wassen minimaal 1x per 30 minuten hun handen
  • Na gebruik worden menukaarten, tafels en stoelen gereinigd
  • De zitplaats van elke gast is minimaal 1,5 meter verwijderd van elke andere zitplaats
  • Tweetallen mogen aan één tafel zitten, wel of niet uit hetzelfde huishouden
  • Gelieve bij de reservering aan te vinken wanneer het gezelschap uit één huishouden bestaat